Probability & Partners najaarsevent

Risk Management in corona times

Graag nodigen we je uit voor een P&P-event over risicomanagement vanwege de recente corona-ontwikkelingen. De impact van corona is enorm. We zitten nu midden in de crisis en risicobeheersing is daarbij van groot belang. Zowel bestuurlijke, operationele als financiële aspecten vragen hierbij om aandacht. Daarom organiseert Probability & Partners op 30 september een seminar over de impact van corona op de financiële sector en welke lessen we kunnen trekken op het gebied van risicomanagement. Onze experts en een gastspreker belichten vanuit hun eigen expertise de blik op actuele ontwikkelingen en welke oplossingen zij voor ogen hebben.

Wij hebben je graag in ons midden, en verwelkomen je dan ook van harte op 30 september.

Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier onderaan de pagina.

Tot 30 september!

Het programma

Programma 30 september 2020

(deelname aan het event is kosteloos)

15:00 – 15:30 Welkom

15:30 – 16:00 Trends in risicomanagement – Pim Poppe

16:00 – 16:30 Ontwikkelingen pensioensector – Fieke van der Lecq

16:30 – 17:00 Risk modelling in een post-corona wereld – Svetlana Borovkova

17:00 – 17:25 Risicogedrag & onzekerheid – Amba Zeggen

17:25 – 17:30 Afsluiting – Pim Poppe

17:30 – 18:30 Discussie en borrel

Iedere presentatie wordt afgerond met 10 minuten debat.

Over de sprekers

Prof. dr. Fieke van der Lecq – Hoogleraar pensioenmarkten aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU), voormalig kroonlid bij de Sociaal-Economische Raad (SER) en commissaris/toezichthouder bij diverse financiële instellingen.

Dr. Svetlana Borovkova – Lead modelling bij Probability & Partners en modelleringsexpert en associate professor of quantitative finance and risk management op de Vrije Universiteit Amsterdam

Drs. Pim Poppe – Directeur Probability & Partners, met aandachtsgebied strategische risk assessments en macro-economische risico’s en scenario’s.

Drs. Amba Zeggen, AAG – Lead risk culture & behavior bij Probability & Partners en expert op het gebeid van risk governance, cultuur en gedrag.

Veiligheidsmaatregelen

Uiteraard houden we rekening met de veiligheidsmaatregelen rondom corona. Dat betekent onder meer dat we een beperkt aantal deelnemers uitnodigen zodat we dit seminar op een veilige manier kunnen organiseren.
Mocht het maximaal aantal aanmeldingen bereikt zijn en/of je kunt er om een andere reden niet bij zijn dan zorgen we voor een passende vervanging zodat je toch op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Informatie

Locatie De Nieuwe Poort – Amsterdam – Zaal Rietzee

Als de coronamaatregelen het toelaten houden we het event in De Nieuwe Poort in Amsterdam-Zuid. Mocht een fysieke bijeenkomst niet mogelijk blijken dan zullen wij het event als webinar laten doorgaan. We informeren je tijdig ingeval er wijzigingen zijn.

Routebeschrijving

Voorbereiding

Mocht je een prangende vraag hebben over hoe het nu verder moet na corona of jouw inzichten delen hierover dan nemen we deze graag mee in ons programma.

Mail je vraag of opmerking naar info@probability.nl.

P&P-event risk management in corona times

2 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.